Blogbericht

YLA Box Unboxing

dividermint

Lieve volgers,

Deze blog heb ik iets heel leuks om jullie te laten zien! De haaksters die zich in alle aspecten van de hobby verdiept hebben en ook buitenlandse websites bezoeken zijn vast al bekend met het concept Little Box of Crochet van Amanda Bloom. Dit is een box met haakgerelateerde spullen waarvan de inhoud iedere maand anders is. Het is mogelijk de Logo-YLA-BOX-small-1dozen los te bestellen, maar ook om je te abonneren. Het was al mogelijk om deze naar Nederland te laten versturen met een bijbehorend prijskaartje. Echter is er nu nog beter nieuws:

YLA heeft een Nederlandse variant gelanceerd!

Eind mei is de eerste (inmiddels uitverkochte) YLA Box verstuurd!

Voor wie nog niet precies weet wat het inhoud: elke maand wordt er weer een nieuwe box samengesteld met nieuw garen, nieuw patroon, nieuwe accessoires en nieuwe gastontwerp(st)er. Het is mogelijk om een maand los te bestellen om voor jezelf te kijkenyla box wat de YLA Box precies inhoud, maar natuurlijk ook om cadeau te geven! Ben je al fan? Dan kan je jezelf ook voor 3 of 6 maanden vastleggen voor dit maandelijkse geluksmoment!

Het thema van de Box van de maand mei: Cactus!
Alle spulletjes in de YLA Box hebben deze maand betrekking op cactussen! Zeg nou zelf, wie vindt deze prikkelige plantjes nou niet leuk ;-).
Zo vind je een patroon voor een knuffelcactus in de box ontworpen door niemand minder dan Lisanne Multem van Draad en Praat. In de box vind je ook het bijbehorende Scheepjes Stonewashed garen om dit cactuskussen te haken, evenals een KnitPro haaknaald.
Voor de lekkere trek tijdens het haken zit er een cactuskoekje in die je kan eten tijdens het drinken van bijgeleverde thee. Zo zie je maar, aan alles is gedacht!

Benieuwd wat er allemaal precies in de Mei Box zit? Ik heb het openen van mijn box voor jullie gefilmd. Klik hier om de unboxing te bekijken.

Voor meer informatie, vragen en het bestellen van de volgende box(en) kunnen jullie terecht op de site van YLA Box: *Klik hier*

Tot de volgende post!

dividermint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s